Informatie_pagina

 

logo

 

De Clerck

Centrale verwarming

Sanitair

 

 

 

 

Gas & Stookolie Installatie en onderhoud van gas - en stookolie ketels.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN CONDENSATIEKETEL?

Als u op een milieuvriendelijke en energiebesparende manier een maximaal rendement en een groot warmtecomfort wil, dan is een condensatieketel vandaag de beste keuze.HR_TOP

Innovatieve techniek: een condensatieketel recupereert de warmte die aanwezig is in de waterdamp (condensatie) van de verbrandingsgassen – en die normaal langs de schouw zou verdwijnen – en zet die om in nieuwe warmte.

Zuinig: in een condensatieketel gaat er dus geen warmte verloren. Zo bespaart u energie (en geld). Mooi meegenomen in tijden van stijgende olie- en aardgasprijzen. Milieuvriendelijk: de uitstoot van giftig CO (koolstofmonoxide) en NOx (stikstofoxide), verantwoordelijk voor zure regens, wordt drastisch beperkt. Zelfs tot tienmaal minder, in vergelijking met een klassieke ketel.

Snelle en eenvoudige installatie: uw installateur heeft in een handomdraai uw ketel geplaatst.

Fiscaal voordelig: de overheid creëert een gunstig klimaat voor de aanschaf van dit type ketels. Tijd om uw oude ketel te vervangen? Ontdek hier welke condensatieketel het best past in uw woonsituatie.

De WTC-GB van Weishaupt overtuigt door kwaliteit en vermogen WTC-GB

Zuinig verwarmen: De zeer goede warmtegeleiding van de aluminium-warmtewisselaar biedt de beste voorwaarden voor een zuinige verwarming op lange termijn.

Duurzame omgang met gas: Het homogeen voorbereide lucht-/gasmengsel wordt op het grote oppervlak van de cilindervormige Premix-stralingsbrander verbrand. Het zeer robuuste metalen weefsel van de brander bewijst nog maar eens de kwaliteit van Weishaupt.

Controle van het systeem: Een elektronisch systeem controleert de verwarmingsprestatie van de WTC-GB via rookgas-, vertrek- en terugloopvoelers alsook door een watergebrekschakelaar.

Interface-opties: Zelfs de basisuitrusting met de interface-opties eBUS, 0 tot 10 Volt, 4 tot 20 mA maakt de verbinding met gebouwbeheersystemen mogelijk.

Stille werking: Het geluidsniveau tijdens de werking wordt door een aanzuiggeluiddemper op doeltreffende wijze gereduceerd.

Meer veiligheid: Elektromagnetische invloeden worden door de scheiding van 230V- en laagspanningsleidingen vermeden. Bovendien zorgen aparte sifons voor de warmtewisselaar en het rookgassysteem voor een veilige condensaatafvoer.

Uitbreidbare regeluitrusting: De WTC-GB kan met de afstandsbedieningseenheid WCM-FS uitgebreid worden. De WCM-FS beschikt over een overzichtelijke menusturing in duidelijke tekstweergave alsook over een verlicht, vierlijnig display.

Top

Al onze stookolie installaties worden met het CEDICOL attest afgeleverd.

Wat doet Cedicol?

Het centrum bundelt en verspreidt de meest recente technische en wetenschappelijke kennis inzake het rationeel gebruik van mazout en de daaraan verbonden technieken. Het is als centrum erkend door het Ministerie van Volksgezondheid en Leefmilieu. Het infomeert de professionelen en is de gesprekspartner van de overheden bij het opstellen van normen en reglementeringen.

Wie is Cedicol? expert_mazout

Cedicol biedt een gemeenschappelijk platform aan alle spelers uit de branche van de verwarmingssystemen op stookolie. Dit zijn: De fabrikanten en invoerders van stookketels, branders, convectoren, warmeluchtgeneratoren, reservoirs, schoorstenen, regel- en meetapparatuur en toebehoren Onderhouds- en installatiemaatschappijen Erkende keuringsorganismen, labo's en studiebureaus Opleidingscentra Hogescholen en universiteiten

Top

Controle stookolietanks.

Voor alle info betreffende controle op stookolietanks meer.......
Top

Nieuwbouw en renovatie

Bij de installatie van een badkamer komen een hoop aspecten kijken, het is meer dan even waterleiding veranderen; tegelen en klaar. Elk onderdeel is belangrijk en moet goed en volgens de geldende voorschriften worden uitgevoerd. Met de nodige kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u hierbij helpen : vakkundig advies bij het ontwerpen van uw badkamer en bij het uitvoeren van de werken, zodat er niets over het hoofd gezien wordt.
Naar uw wens, zorgen wij voor het afsluiten en/of uitbreken van oude leidingen en toestellen, het plaatsen van nieuwe aan- en afvoerleidingen, toestellen, enz… . Voor uw  badkamermeubels werken wij samen met Facq, Van Marcke en Paepens. Voor vloer- en wandtegels werken wij samen met tegelhandel Intercarro.
Ook voor al onze sanitaire en wellness toestellen werken wij samen met  Facq, Van Marcke, Paepens die hun toonzalen ter beschikking stellen en u de laatste nieuwe snufjes kunnen aanbieden. Wij maken voor u een afspraak zodat u in alle rust alles kan bezichtigen en keuze kan maken. Wij zorgen ervoor dat alles bij u geleverd en vakkundig gemonteerd wordt.
Top

Zonnepanelen - en boilers.

SOLAR LEVERT DUURZAAM COMFORT

Junkers laat u optimaal van de zon genieten.

Verwarming of sanitair warm water, de Solar-technologie zet natuurlijke zonnewarmte op een efficiënte manier om in behaaglijk en kostenefficiënt comfort. Milieuvriendelijk ook, want Solar reduceert de CO2-uitstoot van uw woning aanzienlijk.

EFFICIËNTE STURING De motor van het Solar-systeem is Solar Inside. Deze intelligente sturing regelt op elk moment van de dag een efficiënte interactie tussen alle Junkers-toestellen.

MET ZONNE-ENERGIE BESPAART U IN 1 JAAR TOT 60% ENERGIE VOOR DE BEREIDING VAN WARM WATER!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Solar-zonnepanelen • Ingebouwd, horizontaal of verticaal gemonteerd • Geschikt voor elk daktype Junkers-boilers • Voor de bereiding van warm water (SK) of warm water en centrale verwarming (SP) Solar-regeling • Kamerthermostaat of weersafhankelijke regeling • Makkelijk instelbaar • Overzichtelijke display • Aansluiting van meerdere kringen mogelijk Junkers-condensatieketel • Regelt de verwarming in huis • Energiezuinig verbruik • Makkelijk te bevestigen aan de wand •

Vangt een eventueel tekort aan zonne-energie op Het Solar-systeem zal, indien nodig, automatisch overschakelen naar verwarming of warmwaterbereiding op aardgas. Zo bent u altijd zeker van een maximaal warmtecomfort.

Top

Isoleren van leidingen.

Leidingen van de verwarmingsketel die door onverwarmde ruimten lopen, trek je best een isolatiekleedje aan. Zo komt het warme water terecht op de plaatsen waar het nodig is, zonder dat het onderweg al te veel afkoelt.
Warm water dat door niet-geïsoleerde leidingen loopt verliest immers een deel van zijn warmte onderweg. En omdat die leidingen vaak ook voor een groot stuk in onverwarmde ruimtes zoals kelders en zolders lopen, is het warmteverlies extra groot als je ze niet isoleert. Leidingen voor sanitair warm water isoleer je best altijd, ook al lopen ze door verwarmde ruimten.
Ga ook even na op http://www.premiezoeker.be/ of http://www.energiesparen.be/ of je in aanmerking komt voor belastingvermindering of tussenkomsten van de federale, gewestelijke, provinciale of gemeentelijke overheden.
Top

Industriële verwarmingsinstallatie's.

Stookolie-, gas- en combibranders
Industriebranders
Een genie onder de industriebranders Industriële_brander_Weishaupt
Veelzijdig, robuust, vermogensterk : bij Weishaupt WK-industriebranders zijn ventilator, schakelkast, pompstation, voorverwarmingsstation en gasarmaturen gescheiden geplaatst en bijna willekeurig combineerbaar. De efficiënte, emissiearme en betrouwbare branderreeks wordt vooral onder extreem harde bedrijfsvoorwaarden ingezet.
Digitale precisie : alle belangrijke functies zoals brandstof- en luchttoevoer worden digitaal gestuurd. Daarmee stijgt het comfort en de veiligheid.
Minimale emissies : de optimale verbranding garandeert een lage uitstoot van schadelijke stoffen. In de uitvoering gas is de werking NOx-gereduceerd.
Maximaal rendement : het digitaal verbrandingsmanagement zorgt voor een uitstekende, spaarzame werking.
Buitengewone veelzijdigheid : het vermogen van de bouwreeks WK reikt tot 22.000 kW.
Hoog onderhoudscomfort : stuwschijf, verstuiver, ontstekingselektroden, mengkamer en alle onderdelen voor de regeling van de stookolie-, gas- en luchthoeveelheid zijn goed bereikbaar en overzichtelijk geplaatst.
Lange levensduur : achter de Weishaupt brandertechniek staan meer dan 50 jaar ervaring en ontwikkelingsarbeid. Bij de fabricatie worden enkel de beste materialen gebruikt.
Brandstof: Weishaupt stookolie- en combibranders zijn geschikt voor gasolie verwarming en gasolie extra (zwavelarm).
TOP